Cutii de bijuterii din lemn de vanzare

Cutii de bijuterii din lemn elegante de vanzare.

Descopera cele mai frumoase cutii de bijuterii si casete din lemn pictat manual.
Cutii de bijuterii din lemn pictate
Aceasta este o cutie de bijuterii din lemn, cu 2 sertare si un compartiment mare deasupra lor, interior captusit cu panza roz, iar pe capac are oglinda.
Descoperiti cutie lemn bijuterii la preturi reduse.
O eleganta cutie din lemn pentru depozitarea bijuteriilor. Cutia are si oglinda in capac cat si un sertar.
Cutiuta pentru bijuterii lucrata din lemn cu aspect invechit si decorata cu un accent metalic. Aspectul sau deosebit de elegant face din aceasta cutie de bijuterii un adevarat bibelou.
Caseta pentru bijuterii cu rate salbatice, din lemn cu placa din alama cromata si colorata.
Pentru ca este important sa-si pastreze bijuteriile in ordine, nu la gramada iti recomand o caseta de bijuterii cu compartimente interioare.
Cutii de bijuterii din lemn cu ceas sub capac va fi un cadou minunat pentru toate femeile.
Acesta este o cutie pentru bijuterii din lemn cu inchizatoare metalica. Ideal pentru stocarea si depozitarea bijuteriilor, aceasta cutie este accesoriul util tuturor femeilor.
Set de Cutii de bijuterii din lemn ce poate fi folosit pentru depozitarea bijuteriilor preferate sau a diverselor obiecte mici, creand o atmosfera romantica.
Daca aveti nevoie de inspiratie si idei de cadouri pentru femei, aceste Cutii de bijuterii din lemn pictate sunt ceea ce cautati.
Cutie de bijuterii din lemn de ulm, imbracata in piele pictata.
Va prezentam Cutii de bijuterii din lemn cu sertare pentru bijuterii realizate din ceramica pictata manual in stil indian.
Aceasta caseta eleganta este locul ideal pentru pastrarea colectiilor pretioase de bijuterii. Interiorul este luxos, din piele intoarsa ecologica, in armonie cu exteriorul.
Cutii de bijuterii din lemn combinat cu piele ecologica pentru bratara. Interiorul cutiei este finisat cu piele ecologica.
Cutie bijuterii din lemn lacuit pentru lanturi si bratari captusit cu piele crem.
Caseta de bijuterii din lemn de piper rosie cu vrabiute, realizata intr-un mod deosebit si pictata manual pe margini cu flori in diferite nuante de culori.
Cutie de bijuterii din lemn cu orhidee alba. O comanda personalizata pentru o prietena delicata.
Cutie bijuterii sculptata in lemn de mahon. Set de trei Cutii de bijuterii din lemn, sculptate in lemn masiv,cu model floral.
De vanzare Cutii de bijuterii din lemn,decorate cu tehnica servetelului si pictate manual cu vopsea acrilica,diverse modele si dimensiuni.
Cutie de bijuterii din lemn, pictata manual in nunate de galben si albastru, innobilata cu foita de aur. O adevarata bijuterie in sine, poate fi cadoul ideal pentru persoana iubita.