Cutii din lemn pentru ceai

Cutii din lemn pentru ceai simple sau pictate.

Cea mai buna modalitate de pastrare a ceaiului se realizeaza cu ajutorul cutiilor din lemn. Alege dintre cele mai deosebite cutii din lemn pentru ceai facute manual.
Cutii din lemn pentru ceai pictate
Intampinati-va clientii intr-un mod elegant si oferiti-le o ceasca de ceai in timp ce asteapta cazarea. Cutiile din lemn natur in diferite forme si culori.
Cutii din lemn pentru ceai cu sertarase si placare ceramica. Dimensiuni: 20 x 24 x 13 cm.
Set de ceai din portelan pentru patru persoane, in cutie de lemn.
Cutii din lemn pentru ceai pentru depozitarea plicurilor de ceai cu 6 compartimente.
Cutie din lemn, ce contine 18 sortimente diferite de ceai din gama Dammann Freres, cu câte 30 de grame de ceai din cele mai de succes amestecuri.
Cutii din lemn pentru ceai cu 12 compartimente, folosita pentru depozitarea plicurilor de ceai. Cutia din lemn se poate vopsi cu diferite vopsele acrilile, lacuri, sau se poate decora cu diverse aplicatii.
Cutii din lemn pentru ceai pentru pastrat pliculete de ceai. Cutie din lemn exotic kingwood pentru pastrarea pliculetelor de ceai. Modele pe capac insertie din sidef.
Pastreaza ceaiurile preferate intr-o cutie speciala cu 3 compartimente. Frumos decorata o poti oferi cadou unei persoane.
Cutii din lemn pentru ceai cu capac rotunjit.
In functie de modelul cutiei de ceai sau al unui alt mod de ambalare al ceaiurilor(plicuri), cutia de lemn pentru ceaiuri se realizeaza dupa o anumita tehnologie.
Preturi si oferta de Cutii din lemn pentru ceai din toate magazinele online. Cutie din lemn pentru depozitarea si pastrarea plicurilor de ceai.
Daca esti in cautarea de cutie lemn pentru ceai, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru cutie lemn pentru ceai.
Preturi si oferta de produse din gama cutie cadou ceai din toate magazinele online. Aceasta cutie de ceai de lemn are doua compartimente pentru pliculetele de ceai.
Cutii din lemn pentru ceai Sunt încăpătoare şi personal le găsesc mai estetice şi mai deosebite decât clasicele cutii de lemn pentru bijuterii.
Cutii din lemn pentru ceai poate fi utilizata in bucatarie pentru depozitari condimente, plicuri ceai, etc.
Cutie din lemn de trandafir, sculptata manual si cu insertii de bronz.
Aerul este trecut prin ceai îndepărtând umezeala în mod uniform. Ceaiul este împachetat in mod obişnuit, în cutii de lemn şi exportat.
O admirabilă cutie de ceai purtând pecetea Dammann.
O delicata cutie din lemn pentru depozitarea pliculetelor de ceai, in nuante discrete ce se preteaza oricarei bucatarii.

Un gând despre “Cutii din lemn pentru ceai”

Comentariile sunt închise.