Husa protectie saltea pat impermeabila

Husa protectie saltea pat impermeabila preturi si modele la reducere.

Vezi in ce magazine gasesti huse si protectii saltea impermeabile ieftine. Nu rata reducerile de astazi.
Husa protectie saltea pat impermeabila
Protecţie impermeabila pentru saltele.
Husa protectie saltea pat impermeabila protejeaza salteaua impotriva diverselor lichide ce pot patrunde in compozitia ei. Husa este prevazuta cu elastic in cele 4 colturi ceea ce permite o fixare foarte usoara.
Husa protectie saltea pat impermeabila, cu un continut de 35% bumbac (fata), 35% poliamida si 30% poliester, ideala pentru patutul oricarui copil mic.
Ideala pentru orice tip de pat.
Husele de saltele sunt prevazute cu elastic pentru o stabilitate ridicata pe saltea care impiedica alunecarea.
Husa protectie saltea pat impermeabila este indicata a fi folosita in cazul pacientilor cu probleme.
Husa pentru saltea este un element de lenjerie de pat detasabil, husa imbraca salteaua pentru a fi protejata de impregnarea accidentala a lichidelor.
Comanda online protectii de saltea de cea mai buna calitate.
Protectie pentru saltea de pat tratata antiacarieni. Husa anti-acarieni Utilissima, fiind impermeabila, protejeaza salteaua de orice lichid, prelungind durata de folosire.
Husa impermeabila pentru saltea 180/200 cm ofera protectie antiacarieni si anti-bacteriana pentru saltea.
Husa Dormeo Respira ofera mai mult decat protectie pentru salteaua ta. Bariera ce protejeaza impotriva acarienilor si a microbilor.
Comand-ti online salteaua de pat si protectia de saltea potrivite.
Husa protectie saltea pat impermeabila este un element foarte important pentru a prelungi atat viata saltelei, cat si gradul ridicat de igiena al acesteia.
Cumpara husa impermeabila la preturi accesibile.
Husa protectie saltea pat impermeabila Frottier din bumbac peliculizat 120×200 cm.
Protectie saltea impermeabila – vezi huse si protectii impermeabile pentru saltele, husa impermeabile saltea relaxa pt pat dublu de mijloc.
Husa de pat impermeabila cu elastic impermeabila este confectionata din frotir 100%. Saltelele fara protectie creeaza mediul perfect pentru bacterii si acarieni.
Ca si masura de protectie suplimentara pentru pat se foloseste Husa protectie saltea pat impermeabila sau husa protective cu strat din pvc impermeabil.
Sunt ideale pentru a proteja salteaua patului de lichide. Protectia se realizeaza datorita faptului ca husa imbraca complet suprafata saltelei.

Un gând despre “Husa protectie saltea pat impermeabila”

Comentariile sunt închise.