Huse cu fermoar pentru saltele

Huse cu fermoar pentru saltele din silicon sau bumbac impermeabil.

Descopera cele mai bune huse pentru saltele ieftine din magazinele online.
Huse cu fermoar pentru saltele
Husa impermeabila pentru saltea cu fermoar imbraca salteaua pe toate partile.
Descoperiti Huse cu fermoar pentru saltele la preturi reduse.
Calitate si durata pentru o saltea facuta sa ofere confort si relaxare. Mentine salteaua curata cu o husa matlasata, detasabila, prevazuta cu fermoar mare.
Preturi si oferta de Huse cu fermoar pentru saltele din toate magazinele online. Husa lavabila si detasabila cu fermoar, ce permite spalarea separata.
Huse cu fermoar pentru saltele impermeabile sunt necesare persoanelor in varsta sau persoanelor cu probleme medicale. Sunt ideale pentru a proteja salteaua patului de lichide.
Husa pentru saltea cu tesatura tip ” jersey spugna” din bumbac elastic.
Este o husa matlasata, detasabila si este prevazuta cu fermoar mare care permite inlaturarea cu usurinta a husei de pe saltea.
Husa saltea Argentum fermoar si stockinet.
Pentru sporirea durabilitatii salteaua este prevazuta cu o husa detasabila, cu fermoar, ce poate fi spalata la o temeperatura de 30º.
Huse cu fermoar pentru saltele imbraca salteaua pe toate partile si confera astfel o structura compacta, unitara setului saltea – protectie.
Aceasta husa este detasabila (cu fermoar) si lavabila atat uscat cat si chimic.
Cu husa pentru saltea matlasata iti poti proteja salteaua preferata.
O paleta diversificata de modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux. Aerisirea saltelei se face perimetral pe toată marginea prin intermediul fermoarului husei. Husa are calităti deosebite în functie de model.
Saltea, confecţionată pentru a oferi un mediu ideal pentru somn, imbrăcată cu o husă detaşabilă cu fermoar este perfecta.
Putem spune ca intreaga saltea, atat husa cat si stratul de latex, impiedica dezvoltarea microorganismelor, oferindu-va un somn reconfortant si igienic.
Salteaua este acoperita cu o Huse cu fermoar pentru saltele, pe ambele fete, detasabila printr-un fermoar de jur împrejur.
O saltea elegantă de calitate optimă cu finituri precise si perfecte insotita de husa protectoare.
Aceasta husa iti protejeaza salteaua si este prevazuta cu fermoar mare pt a fi inlaturata cu usurinta.